top of page

Behandelingen

Hieronder staat zoveel mogelijk informatie per behandeling. Mocht u nog vragen hebben waar u het antwoord niet op hebt kunnen vinden, schroom dan niet om contact op te nemen. 

0814BB5E-1C1E-47EB-8462-2F60B165FFFD_edited_edited.png

Permanente Make Up
wenkbrauwen - eyeliner - lippen

Permanente Make Up (PMU) is een semi permanente cosmetische oplossing voor make up. 

Bij Ontspannen en Mooi worden er verschillende technieken gebruikt, afhankelijk van de wensen en de huid van de klant. Zo bieden wij manuele technieken maar ook machinale technieken aan. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen, u kunt dan op de mail een uitgebreide uitleg krijgen over de behandeling.

Om te bepalen wat voor u het beste is kan er een vrijblijvende intake worden ingepland.

Permanente Make Up
Medisch
 

Bij medische permanente make up ligt de aandacht niet bij iets extra, maar bij corrigeren. Je kan hierbij denken aan het volgende:

- Alopecia

- Hazenlip

- Areola correctie

- Litteken 

- Striae

Elke situatie is anders, neem daarom contact op om de mogelijkheden te bespreken.

1A17A649-C30E-4CD4-9E66-B3B2DF66E891.heic

Permanente Make Up
Micropigmentatie hoofd

Bij micropigmentatie worden kale delen op de hoofdhuid opgevuld met micro stipjes. Deze stipjes geven het idee van een gemillimeterde haar.

517AC9E2-C780-4D5E-8E4A-093C230C1019_edited.jpg

Gezicht
Wenkbrauw shapen

De wenkbrauwen worden uitgemeten en na overleg gewaxt of geëpileerd in de, bij het gezicht passende, vorm. 

Gezicht
Wenkbrauwen/wimpers verven

Ontspannen en Mooi werkt met verschillende merken en soorten verf voor zowel de wenkbrauwen als de wimpers. Hierdoor is er voor de meest gevoelige huid vaak nog een oplossing. Met een samen gekozen tint worden de haren (wenkbrauwen en/of wimpers) ingesmeerd. Het resultaat geeft een mooie intense kleur. Verven zorgt niet voor een vollere wenkbrauw of meer wimper haren, maar wel voor die intense look.

F259E849-30A9-4E2C-BF26-B3411FB43EB1.jpeg

Gezicht
Henna

Henna blijft tot 14 dagen op de huid en tot wel 6 weken in de haren. De wenkbrauwen worden eerst uitgemeten (de vorm bepalen) en daarna in het gewenste model gebracht. Daarna worden de wenkbrauwen behandeld met henna die speciaal voor de wenkbrauwen bedoeld is. Voor elke huidtype en haarkleur is wel een passende henna kleur.

Gezicht
Waxen

Met waxen kunnen ongewenste haren (en de bekende donshaartjes) snel verwijderd worden. Het gezicht is onder te verdelen in zones;

- bovenlip

- wangen

- kin

Gezicht
Ontspan behandeling

Tijdens de 'Ontspan behandeling' van Ontspannen en Mooi zal het gezicht gereinigd worden met de meest heerlijke producten zodat daarna het gezicht kan genieten van een rustgevende massagebalm. Om de behandeling goed af te sluiten krijgt de huid nog een zachte verzorgende creme die er niet afgehaald hoeft te worden. Gegarandeerde GLOW!

Handen
Manicure basis

Geen langere of gekleurde nagels gewenst, maar wel nette natuurlijke nagels willen? Dat kan!

Tijdens een manicure basis worden de nagelriemen goed verzorgd en gereinigd. De nagels worden gevijld en in model gebracht. Uiteraard worden de handen heerlijk ingesmeerd met een verzorgende creme en krijgen de nagelriemen nog een extra voedende olie aangebracht.

Handen
Gellac op eigen nagel

De nagels en nagelriemen worden goed verzorgd om daarna de nagel een mooie kleur te geven. Er is een ruime keuze in kleuren bij Ontspannen en Mooi.

96F431E8-872A-4B9B-8EE1-2F142E0FA3F3_1_201_a.heic

Handen
Acryl

Als de nagels korter zijn dan gewenst, kunnen deze verlengt worden met acryl. Daarna worden de nagels in de juiste vorm gevijld en er kan eventueel nog een gellac overheen aangebracht worden.

Acryl kan ook gebruikt worden om kleine correcties uit te voeren bij zowel de handen als de voeten.

Voeten
Pedicure basis

Tijdens de basis pedicure worden de hele voeten goed verzorgd. De nagelriemen en nagels krijgen ruime aandacht en daarna zal er gekeken worden naar eelt en verhardingen onder de voeten. Na een pedicure basis behandeling bij Ontspannen en Mooi zijn de voeten weer zijdezacht. De voeten worden ingesmeerd met een creme die passend is voor de huid.

Voeten
Gellac

De nagels en nagelriemen worden goed verzorgd om daarna de nagel een mooie kleur te geven. Er is een ruime keuze in kleuren bij Ontspannen en Mooi.

D06D70EB-7521-463C-AE31-5D175581B506.heic

Haarverzorging

Wassen, knippen, fohnen. Dameskapsel, herenkapsel, unisex coupe. Het kan allemaal. 

foto massage.webp

Massage

Bij Ontspannen en Mooi is een massage een stukje rust van zowel lichaam als geest. Een ontspannen sfeer, zachte oliën en kalmerende geluiden op de achtergrond zijn de basis.

bottom of page